Wij bieden logeeropvang van vrijdagmiddag tot zondagmiddag voor kinderen/jongeren met AVS/ASS, ADHD of een andere beperking.

Ook in de schoolvakanties bieden we logeerdagen aan.

Momenteel hebben we vier verschillende logeergroepen, elke groep bestaat uit 6 – 8 kinderen/jongeren. Twee weekenden in de maand komen er 2 groepen gelijktijdig logeren met op beide groepen 2 begeleiders.

De groepen zijn o.a. op leeftijd en zorgvraag ingedeeld.

Beide groepen hebben elk hun eigen binnenruimte maar op het erf ontmoeten de kinderen en jongeren elkaar. Ze genieten in een ontspannen setting van de ruimte op de boerderij. We bieden geen vast activiteitenprogramma aan, maar kijken naar wat bij het kind past en naar wat het kind leuk vindt om te doen. Als het weer het toe laat zijn we vooral buiten te vinden. Heerlijk spelen in de speelweide, op de trampoline, op de skelters rondcrossen of lekker spelen met de honden. Ook zijn de deelnemers vaak te vinden in de dierenruimte, timmerruimte of recreatieruimte.

Gaandeweg de speel- en doe activiteiten werken wij aan de doelen die per kind in het gezins- of behandelplan zijn vastgesteld.